Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής στις 20-11-2023

Καλείστε, όπως προσέλθετε σε συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Πέλλας, Χατζηδημητρίου & Εθνικής Αντίστασης γωνία, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ο.Ε., στον 2ο όροφο, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, ώρα 13:00', για λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3852/2010.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Υποβολή κατάστασης υλοποίησης του προϋπολογισμού Β΄ τριμήνου, οικονομικού έτους 2023 του Δήμου Πέλλας στο Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας
2. Εξειδίκευση πίστωσης για τη διοργάνωση εκδήλωσης στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας ΑΜΕΑ
3. Εξειδίκευση πίστωσης για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Γιαννιτσά
4. Εξειδίκευση πίστωσης για τη διοργάνωση ημιμαραθωνίου Στα Μυστικά του Βάλτου
5. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής για επέκταση φωτισμού οδικού δικτύου στο Δ.Δ.Πλαγιαρίου του Δήμου Πέλλας
6. Έγκριση της αριθ.26/2023 μελέτης της προμήθειας «Προμήθεια εξοπλισμού Πράσινου Σημείου Γιαννιτσών Δήμου Πέλλας»
7. Έγκριση και παραλαβή 2ης Αναθεώρησης Οριστικής Μελέτης και Μελέτης Εφαρμογής του έργου «Δίκτυο αναρρόφησης οικισμών Γαλατάδων Καρυώτισσας»
8. Επικύρωση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του ανοικτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια «Προμήθεια αδρανών υλικών (3Α) για τις ανάγκες του Δ.Πέλλας, έτους 2024», (Α.Μ.20/2023, Πρ/μού:78.864,00€ με ΦΠΑ)
9. Έγκριση υποβολής πρότασης του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών» στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτηρίων και υποδομών περιφερειακής και τοπικής αρμοδιότητας στην Κεντρική Μακεδονία (μεταφερόμενα έργα)» του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία»
10. Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Κοινότητας Αμπελειών

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε

ΣΤΑΜΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Διαβάστηκε 1231 φορές