Δημοπρασία εκμίσθωσης αγροτεμαχίων περιοχής Σταυροδρομίου Τ.Κ. Εσωβάλτων (822)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
Γιαννιτσά 9 Ιανουαρίου 2015
Αριθ. Πρωτ. : 822

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Ο Δήμαρχος Πέλλας

προκηρύσσει φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του αριθ. 427-1 αγροτεμαχίου εμβαδού 4,4 στρεμμάτων του αγροκτήματος Σταυροδρομίου της τοπικής κοινότητας Εσωβάλτων του Δήμου Πέλλας.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα Κρύας Βρύσης ενώπιον της επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων του Δήμου Πέλλας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/81 την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 10:30 π.μ.
Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί οι δημότες κάτοικοι του Δήμου Πέλλας. Σε περίπτωση που η δημοπρασία αποβεί άγονη θα υπάρξει επαναληπτική δημοπρασία, η οποία, ομοίως θα καθοριστεί από τη σχετική διακήρυξη του δημάρχου. Στην περίπτωση αυτή δεκτοί στη δημοπρασία γίνονται οι δημότες του Δήμου Πέλλας.

Ο τελευταίος πλειοδότης υποχρεούται να παρουσιάσει αξιόχρεο εγγυητή, ο οποίος θα υπογράψει τα πρακτικά της δημοπρασίας καθιστάμενος αλληλεγγύως και εις ολόκληρο υπεύθυνος μετά του μισθωτού για την εκπλήρωση των όρων της σύμβασης.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία θα πρέπει να προσκομίσει ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής τα παρακάτω :
1) Γραμμάτιο κατάθεσης από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή οποιασδήποτε αναγνωρισμένης τράπεζας ποσού 17,60 €.
2) Αποδεικτικό δημοτικής ενημερότητας του ίδιου και του εγγυητή του.
3) Αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητας του ίδιου και του εγγυητή του.
Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ετησίου μισθώματος κατά στρέμμα ορίζεται το ποσό των 40,00 €. Επιπλέον ορίζεται ότι κάθε προσφορά για να γίνει αποδεκτή θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από την προηγούμενη κατά ένα (1) ευρώ.
Η χρονική διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται σε τέσσερα (4) χρόνια.
Για τους λεπτομερείς όρους της δημοπρασίας καθώς και για κάθε άλλη σχετική πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τμήμα εσόδων και δημοτικής περιουσίας του Δήμου Πέλλας (πληροφ. : Μήντος Χρήστος, τηλ. : 23823-50831, fax : 2382025240, e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. ).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ

Διαβάστηκε 2656 φορές