Με επιτυχία τα εγκαίνια της 7ης Ανθοέκθεσης

Για έβδομη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή τα εγκαίνια της επιτυχημένης και ιδιαίτερα αγαπητής στο κοινό ανθοέκθεσης.

Ο χώρος της έκθεσης γέμισε με αμέτρητα είδη λουλουδιών και φυτών και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα μέχρι και την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 να θαυμάσουν τη μεγάλη ποικιλία που αναδύουν το άρωμα της άνοιξης και να διαλέξουν ότι επιθυμούν για να ομορφύνουν τα μπαλκόνια και τις αυλές τους.

Τον αγιασμό τέλεσε ο αρχιερατικός επίτροπος π. Ιωάννης Σπυρίδης ο οποίος συνεχάρη τους συντελεστές της ανθοέκθεσης και ευχήθηκε καλή επιτυχία. Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει το αστικό πράσινο για την καθημερινότητά μας, τόνισε τη μεγάλη ανταπόκριση που έχει η ανθοέκθεση σε εκθέτες και επισκέπτες και κάλεσε μικρούς και μεγάλους να την επισκεφθούν.

Ta εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Μαρία Ζωγράφου- Τσιαντάκη, ο αστυνομικός υποδιευθυντής Πέλλας κ. Πέτρος Περδικάτσης, ο πρώην βουλευτής κ. Διονύσης Σταμενίτης, ο διευθυντής της διεύθυνσης αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής κ. Τρύφων Τσιαντάκης και πλήθος κόσμου.

Η 7η ανθοέκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 έως τις 23.00 με παράλληλες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 2167 φορές