Εγκαίνια Pella-Agro στην Κρύα Βρύση

Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της 1ης Pella Agro 2014 στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς στην Κρύα Βρύση.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τους ιερείς των ενοριών της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης ενώ την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτριος Μελάς και ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

egainia

Στην έκθεση παραβρέθηκαν επίσης οι Βουλευτές κ. Σταμενίτης και κ. Τζαμτζής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Τσώτσος, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου , ο Αντιπρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας  παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παπαρουσόπουλος, , δημοτικοί, περιφερειακοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της αστυνομίας ,αγρότες καλλιεργητές, επιχειρηματίες, εκθέτες  και κάτοικοι της περιοχής.

oloi

Στην έκθεση συμμετέχουν περισσότερες από 70 επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, αγροτικών μηχανημάτων και εφοδίων από την Πέλλα και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

dhmarxos

Η  1η Pella Agro -2014- θα διαρκέσει από τις 27-31 Αυγούστου ενώ θα φιλοξενήσει και πλήθος ειδικών επιστημόνων στο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας με τίτλο « Γνώση και Καινοτομία στην υπηρεσία της Αγροτικής Ανάπτυξης» που θα πραγματοποιηθεί στο Οικολογικό Αγρόκτημα Κρύας Βρύσης 30 και 31 Αυγούστου από τις 10:30 π.μ εώς τις 16:00 μ.μ.

kosmos

Διαβάστηκε 7121 φορές