Δρόμος θυσίας 2014

Δρόμος Θυσίας 2014
ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ο Δρόμος Θυσίας 2014 – Ημιμαραθώνιος Πέλλας /ΡELLA HALF MARATHON,  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου ώρα 9:00 πμ. Η εκκίνηση θα δοθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του  Πλατανότοπου Γιαννιτσών. Ο Δρόμος Θυσίας έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται από τον Δήμο Πέλλας σε συνεργασία με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών και την ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ  Πέλλας- Κιλκίς και πρόκειται για διαδρομή  21.097,5 μ. που  είναι μετρημένη από  επίσημο μετρητή της IAAF/AIMS  και  κατέχει τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί  Διαδρομή Ελεύθερου Τρεξίματος – Δυναμικού Βάδην μήκους 6.000μ. χωρίς συναγωνισμό. Η εκκίνηση θα  δοθεί στις 9.10πμ, αμέσως μετά την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου. Ο τερματισμός θα γίνει στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν το μετάλλιο της διοργάνωσης , δίπλωμα συμμετοχής, ενώ στους πρώτους των κατηγοριών του Ημιμαραθώνιου Πέλλας θα δοθούν και κύπελλα.

Για την χρονομέτρηση των δρομέων θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα ChampionChip.

Η προκήρυξη του αγώνα, θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
Παρακαλούμε  όσους  ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τις ομάδες εθελοντών εκκίνησης, γραμματείας, φύλαξης διασταυρώσεων, υποστήριξης ανεφοδιασμού, παραλαβής ρουχισμού δρομέων, καθαρισμού,  να επικοινωνούν με τον Δήμο Πέλλας – Γραφείο Αθλητισμού.

ΧΟΡΗΓΟΙ
Όσοι  επιθυμούν να συνεισφέρουν στη διοργάνωση ως χορηγοί – προμηθευτές,  παρακαλούμε να επικοινωνούν με τον Δήμο Πέλλας, ώστε  να προβληθούν στα μπάνερ της εκκίνησης και του τερματισμού.

Πληροφορίες: Δήμοs Πέλλας - Γραφείο Αθλητισμού
τηλ 2382 3 50809, fax 23820 21 544,
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Διαβάστηκε 5933 φορές